Kommit hem nu!!!

Jag är både glad och ledsen att jag är hemmaigrn, för jag längtar ju efter Bussan,Lingon,Virvel, Maccalie, Maya och Amstel. Och så vill jag ju tillbaka till New York, fast New York hade ju vissa svagheter också som t.e.x. att det var väldigt mycket bilar och alla körde som galningar. Men det var ju sammtidigt väldigt fint i New York och höga fina hus, min favvo skyskrapa är Chrysler Bulding, den är nog näst högst tror jag, för Empire state bulding är ju högst, har väldigt många bilder på den :P

Vi bodde väldigt nära Centrel Park och gick iden nästan varje dag, Så såg man jätte många ekorrar jätte söta <3 dom tyckt eom när man gav dom bröd :), Sen så fanns det en miljon duvor iolika färger typ vit och svart spräklig, brun och den vanlig afärgen. Sen skulle det finnas något hundratal Tvättbjörnar men såg inga. Det var jätte fint att gå i parken tidigt på morgonen för då fick man se solen komma upp mellan skyskraporna.

Vårat hotell låg inte "mitt i smeten" utan lite utför, fast man kunde gå till Culumbus Curkel, eller så tog man tunnelbanan(Subway) till Time Squre, Vi åkt eäven ut till Liberty island och tittade på Frihets Guddinan och åkte upp i Top of the Rock (Rocke Feller Center) och kollade på Stans bästa utsikt. Vi kollade även på Ground Zero kanske inte lika kul.

Det är ju så billigt i New York så jag köpte massor snygga kläder :D Skaha på mig några plagg imorgon i skolan :)

Jag tror det var allt Hej så länge skriver mer imorgon (om internet funkar, kan ju int evara helt säker (H)


Kommentarer
Postat av: Anonym

den där väskan passar ju inte äns dig! varför har du den!??? du är ju inte äns sån... du tror bara att du kan bli cool om du har ett par jeans som är för små också.

2008-11-05 @ 17:41:22
Postat av: Anna

Så avundsjuk, vill med åååka till new york. De verkar som du har haft det jätte roligt!!!

2008-11-12 @ 14:52:39
Postat av: Emma

Men du har ju varit i LA jag vill också åka till LA

2008-11-26 @ 18:49:37
Postat av: Sofie (kusin)

eeh,!! komentaren längst upp!?

asså sluta kkomentera sådär!! Emmas väska var jätte fin och den passar henne jätte bra!!

och vadå cool om du har ett par jeans som är försmå!! dom var då faan inte försmå asså ni/du som sitter och skriver dom där komentarerna kan ta och sluta nu! det märks ju på långa vägar att ni är avundsjuka på Emma!

så ta och ge er nu!! vafan äre för stil och sitta och skriva sådär inte änns vågar tala om vem du/ni är! fyyfan va barnsligt!! tss, jävla töntar!

och när du är anonym sådär så måsste det ju vara nå stora fel på dej jag mena du måsste ju se förjävlig ut eller nått om du inte vågar visa vem du är vad har du för fel!!?

och jag känner Emma som tur är så tar hon inte åt sej av sånna töntar som er!!

men ni ska ändå inte skriva sånna saker!!

jag antar att ni menade er själva när ni skrev!!

ge er nu! så jävla dålig stil!

Emma är jätte fin och perfekt, och bara för att ni inte är det så ska ni inte skriva sädär! skriv det du skrev till Emma på ett papper och lägg det i din egna brevlåda så ska du nog se att posten kommit rätt tillslut! =D



jag älskar dej Emma vi ses på sportlovet puss bästa kusin!<333333

2009-01-08 @ 23:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0