Ridning:D

Idag åkte jag till stallet med Ebba och pappa.

När vi var framme så mockade några hos Amstel så jag följde mmed Ebba till Satsumas och sköta. Sen gick jag in till Amstel och gosade lite, för sen så fick jag en häst, jag fick Emil :D:D typ två års sen jag red honom senast.
Det gick jätte bra han har jätte skön gallopp och han var jätte snäll. Inte alls stark.
Sen red Ebba hon fick Silver Dream och det gick jätte bra för henne också :D:D

Två dagar kvar tills New York:D:D

Roliga dagar

Skrev tvärr inget igår för jag var hos mormor, det var kul:):)

Nu har jag precis kommit hem och tittar på Stjärnor på is:)

När jag var hos mormor så spelade vi mycket 500 och Fia på vårat roliga sätt,haha :P med tio(eller mer) pjäser :P
Jag och mamma gick till tornby och handlade lite.... Först gick vi till Hööks och kollade lite köpte inget, sen gick vi till djur kopaniet som är precis brevid där köpte ja lite leksaksråttor och bollar till Bussan, man alla katterna kommer säkert leka med dom:P
Sen ville mamma gå in på Ica Maxi så då gjorde vi det,  jag köpte en mineralsten till marsvinen med mat i. Det har Ebba sakt att Osten gillade en sån, så jag tänkte kolla om Lingon och Virvel gillade den.
Sen gick vi till djurmagazinet, jag köpte lite bland godis och mamma hittade en smådjur adventskalender som hon köpte två av (lite onödigt). 

När vi var hos mormor åt vi smörgåstårta och tårta till efterrätt, för att mormor fyller 83år i morgon :) Vi grattade henne och hon fick en Amarulis av oss.

Aja orkar inte skriva mer nu!
Tre  

Tråkig och vanlig dag

Idag vaknade jag av att Maccalie spydde i mitt rum 8ol FAN!!

Fösta lektionen var SO ganska kul för Malins mamma var där, hon är polis och hon berättade om hur hon arbetade och så. Den lektionen gick över tiden som var väldigt bra, för nästa var NO (hate this) alla fall nu när vi håller på med uppfinningar på Tekniken.

Nästa lektion var Think Fresh, det är så jävla tråkigt...men idag var det ganska kul för man fick göra vad man ville :) jag tittade på när Christin och Matilda gjorde klart sitt Biologi arbete. Sen kollade jag på när några killar och Djolle tävlade på multiplikationstabellen på en sida på internet.

Sen gick vi till gympan och det var bara elva pers med på gympan idag, så vi fick göra vad vi ville, jag kom ite på något att göra men jag tänkte göra lite yoga först men tänkte GUD vad pinsamt liksom. Så jag visade Camilla och Julia hur man gjorde  kullerbyttor och så spelade jag lite pingis först med Kjell, sen med Ebba och Daniel, sen med bara Ebba och sen med Kjell igen.
JAg var inte så jätte svettig smen duschade endå och det tog ju såklart längst tid för mig att klä på mig och så Matilda Ebba och Fanny väntade..Tack!! Men dom värkade tycka det var jobbigt, lite konstigt tycker jag. 

Men dom ville väll till lunchen så att maten i skulle ta slut. 
Vi satte oss vid ett litet bord bredvid satt resten av tjejerna.
Efter ett tag gick alla utom Lea. Chrisin och jag. vi paratde lite med Ami. Sen så pratde vi ite själva.
Efter ett tag så gick vi upp. Lea och jag pratde lit eom Sofie och Mollys dans tävlingar (vet inte varför vi kom in på det ämnet :P)
Sen paratde vi lite om när jag var med i "Vinnarskallar" för typ tre år sen.
Det är lite roligt för jag "arbetade som statist där och var med i sista programmet, men det roliga är att jag springer ett sextio meters lopp samtidigt sitter jag på läktaren och sen så kom jag sjua fast så sa dom att jag kom trea :P
Jag fick 650 spänn för det :D

Men iaf så hade vi träslöjd :D Nästnästa lektion blir jag nog klar:D

Sen hade vi ENGELSKA PROV :(:( men det gick faktiskt bättre än jag trodde:D,  jag trodde det skulle vara svårare.


Bara fem dagar kvar tills jag ska till New York :D:D


Typ, vanlig dag...

Idag har det varit en ganska vanlig men bra dag, jag hade sov morgong väldigt skönt men kunde inte sova längre än till åtta:(

Första lektionen är Bengelska, Rouqe kommer alltid sent. Men det är bra för då får vi alltid lite rast :D
Så kom Rouqe och vi började :( inte kul. Men det var iallafall lätt.

Så fick vi rast  för "Spanska-barnen" hade rast. Men deras rast tog slut snabbare så vi blev själva igen.
Matilda och jag satt i soffan och Daniel kom och började slå mig, men jag slog tillbaka, haha, han började springa och jag efter, vi sprang nästan till konsum. Sen sa han lägg av nu slutar vi, ja ba okej. Men så började han igen och så vi sparang upp igen.
När vi kom upp så fortsatte vi. Marcus.L började filma. Jag brydde mig inte. Jag gav  Danne ett par sparkar. Sen höll vi på tills Rouqe kom, vi gick in i klass rummet och fortsatte när Rouqe gott. Jag och Matilda fick gå ut (ville ju inte sitta själv) till bordet utanför.
Så kom Rouqe ut och typ ba förlåt jag trodde ni skämt bråka typ. Sen du får berätta vad som har hänt så tar jag det med Djolle.
Och så hade berättade jag allt, under matten så kom inte Daniel för Rouqe pratde med honom(eller om det var Djolle).

Sen på lunchen så pratade Djolle med mig ba typ, jag vet att du är en snäll tjej, du får säga till vad än marcus och danne gör.Vi har pratat med dom. Jag ba, okej, får jag gå och äta nu.

När vi haft musik träffade jag på Rouqe och ha ba, du får säga till vad som än händer okej?

Hejhej

Nu har jag skaffat mig en blogg kanske inte så rolig ännu men ska fråga någon om hjälp så jag kan fixa till den lite :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0