Voltige :D:D

Stall idag :D När jag kom till stallet var det inte så många där, men efter ett tag kom det några och jag pratade med dom, sen fick vi veta av ens mamma att vi skulle träna voltige idag :D skit kul!! Vi skulle ha Miken :) Jag fick tränsa Miken :) HAn var jätte snäll. SEn satte vi igång, vi ställde oss på kö, jag ställde mig femma ikön. Dom två första klarade det bra och hoppade upp själva, men sen klarade ingen av det och behövde hjälp. DEt var värkligen svårt men när man väl var uppe var det så kul :D Sofia tyckte att vi skulle ha Monte i stälet så vi bytte häst. Han var myccket bättre, jag klarade att hoppa upp själv båda gångerna på honom, Vi galopperade också :) det var tom en som stog på knä, men jag vågade inte :S
När lektionen var slut fick jag leda runt Monte i ridhuset, han var så duktig, sen fick jag tänsa av honom och han fick massa godis :P SEn sa Sofia att vi skulle få göra om det snart, ohh jag längtar såå det var värkligen kul :D Jag pratde med Amstel och lovade komma nästa fredag och/eller lördag, iaf lördag.
Efterråt följde jag ed pppa till hans jobb, det är ganska kul där :P för han var tvungen att fixa massa saker, för han ska åka till ukrania i morgon, vill 0också åka dit.
När vi var klara där så åkte vi till fridhemsplan och träffade mamma där och så åt vi lunch.  Sen åkte vi hem.
resten av dagen har jag titat på Tv, fixat i mitt rum, gjort ren marsvinssburen m.m.



 

Han håller på att äta mina fingrar XD

Stockholm Internationell Horse Show :D:D

Jippie!! Lördag, och inte vilken som helst Stockholm Hors show med MIrre och mamma :D:D jag är så glad och det var så kul! Inget var dåligt, alla shettisar var så söta, så var det Islands hästar och Lusitano hästar. Horse Ballen var så bra. Det var så jävla coolt med acrobaterna på hästarna, dom hängde liksom upp och ner och så, det var as coolt alldså. Vissa hästar var helt galna och ville inte gör som ryttaren ville :P fast ingen ramlade av som tyr var, om man inte räknar med sheriffen, men det var typ meningen, sen fick han inte sitta upp ;P för hästen var jätte räddd. Sen var vi inne på shoppen fast köpte ingenting.
Det var jätte kul där :D:D jag längtar till nästa år :P

Innan Horse showen bakade jag Lussebullar, dom blev jätte goda :D


Fredag igen :D

Jaaaaa!! Idag är det fredag. imorgon blir det horse show, med mirre (kanske)

Idag är det kort dag i skolan :D Slutar efter lunch :D
Första lektionen, Svenska och min grupp (Alex, Niklas, Camilla, marcus.L, Erik och jag, fast Marcus.L och erik var sjuka) fick låna skolans kamera och vi gick ut om filmade alla sener men vi hann inte redigera men det får vi göra på tisdag. Den är lite konstig men det går nog ändå :P 
Nästa lektion Benglska :( Men idag hade vi vikarie Wissam hette han. Man märkte att han var jätte uttråkad när ingen behövde hjälp. Malin, matilda och jag pratde mesta dels av lektionen.
Sen var det SO, men vi läste hela lektionen inte så kul. Sen var det bara Matte och utvärdering.
Sen lunch , Lea, Mirre,Christin och jag satt i matsalen jätte länge vi pratde med Djole as mycket, och skrattade. JAg hälde ut mitt glas med vatten :S
Efter skolan slapapde jag mest och gosade med Lingon, Virvel och Bussan. Jag tittade på TV. har precis ätit Sushi :D och nu tittar jag på ensam mamma söker.

  söt fjording :D

Trött!!

Skola idag igen:( första lektionenvar SO :) älskar SO, den här lektionen läste vi största delen och så fick vi skriva  lite när Andreas berättade om Oraklet i Delfi. inte så kul direkt
Sen var NO, efter ett tag så gjorde vi iordning julklapprna till dom där barnen i moldavien eller vart dom skulle. Vårat paket blev lite fult :P men det gör ingenting.
Sen var det gympa, men var inte me, för jag har ett stort sår under stortån, så jag kan knappt gå :( Lea och Christin skulle inte heller vara med på gympan så vi var i om klädningsrummet och lyssande på KAlle och choklad frabriken, han som läser har skit skum röst och konstiga ljud efekter. Sen kom Camilla och Emelie och vi tog massa kort. Efter ett tag satte vi oss i hallen.
Christin och jag gick till lunchen för att ta ett bord och så väntade Lea på Mirre.
När Christin och jagg tagit mat så insåg vi att det var full smockat överallt, så vi fick vänta as länge sen gick nåra så vi kunde ta ett bord. Lite senare kom Lea och Mirre. Vi satt ganska länge och idag fanns det Breegott smör :)
Sen gick Lea och jag och satte oss i soffan och väntade på Ami, för vi skulle ha slöjd.
Lea och jag sandpapprade hela lektionen utom på slutet då tog vi slipmaskinen. Det blev inte så stor skillnad men ändå. Det kändes jätte konstigt i händerna efterråt, det vibrerar ju så jävla mycket.
Efter slöjden var det engelska, fast jag gjorde inte så mycket mest var med Christin, Lea och Mirre. Min grupp gör ändå ingenting. Vi slutar ju så jävla sent så det hinner bli mörkt innan vi går hem.
Efter skolan så har jag mest tittat på TV. Jag har varit trött hela dagen.


       

MVG :D

Sov morgon :D
Jag kom till skolan typ fem över nio, så kom Malin och var skit glad att hon inte behövde vara ensam på Bengelskan. Lite senare kom Matilda och vi pratde och skrattade mycket :)
På bengelskan skulle vi prata om filmen vi såg förut Batman-mr. Pinguin tror jag att den hette.
Sen fick vi en såååååååå intressant bok, tyckte Rouqe. Men den var as tråkig.

Sen gick jag till Lea, Christin och Mirre och dom tyckte jag hade en jätte fin tröja på mig, den ser lite ut som godis :P
Sen var det svenska inte så mycket med det, Christin, mirre och jag spelade Alfahpet.
Efter Svenskan hade vi matte och vi fick tillbaka våra matteprov från i Fredags, jag fick 25/27 :D Bra tycker jag, Sen berättade Djolle vilka poäng som fick vilka betyg. 24-27 var MVG :D Fick MVG!! Jag blev väldigt glad, men Can blev jätte arg för han fick 23p.
Sen va det lunch, när jag hade hade tagit mat va bara Lea borta, så jag satte mig vid ett bord och sen efter ett tag kom Lea, hon hade bara hämtat Christin och Lea. Det fanns bara Becel smör :( Så jag blev inte riktigt mätt.

Efter lunchen var det Musik :D I Love Music 
Lea, Christin, Mirre och jag ska börja på en ny låt If I was a boy eller vad den heter. Vi spelar ett akord var XD men såska vi nog inte spela nästa lektion eller kanske.

När lektionen var slut gick vi upp till våra skåp och jag väntade på Mirre för att lea och Christin skyndade iväg.

Sen har jag inte gjort så mycket mer bara tittat på Tv och gosat med djuren, just nu tittar jag på fiske DRAG

 Tulsa <3<3




Two days

skrev inge igår :( för vi hde inget internet på hela dagen :(
Jag kan börja berätta om igår, igår var det bara en vanlig måndag, det ända roliga var rasterna, lunchen och bilden. Lea, christin, Mirre och jag skrattade nästan hela dagen:D

Idag skrattade vi nog mer än igår, det hände nog inte så mcket. Bara att vi hade svenska oh min grupp (vi har ju att vi ska spela in en film) planerade skit mycket allt är klart bara filmningen kvar.
På lunchen pratade och skrattade vi hela tiden och å massa mackor :P SEn skulle vi ha matte men vi fick träna till Biologi provet i stället, vi gick ut ur klass rummet och satte oss i soffan utanför. Sen kom Alex också och vi hade as kul. Det blev inte så mycket plugg direkt, men vi hade iaf as kul och skrattade. Alex satte ihop historier till varje bild i bioligi boken XD

Sen hade vi prov :( Men det gick ganska bra, kunde bara inte svara på fråga arton, den var lite konsttig.

Efter skolan har jag mest slappat och gosat med väldens bästa katter



        
Maccalie                                             Maya                         


Men jag har ju såklart gosat med Bussan och Tulsa också

Emil<3<3

Äntligen söndag, ska rida idag :) Jag fick rida Emil <3<3 Han är så bra men det tycker typ ingen annan. Alla tycker han är så svår och konstrar, men han är jätte bra och inge svår alls. Det var iaf en rolig lektion och Emil var jätte bra. Vi hade paula som ridlärare idag :)

Sen åkte Fredrika, pappa och jaag till farsta. Vi skulle handla julklapp till mamma. Vi åt även lunch där, Sushi :D super gott!! SEn såg jag William och hans pappa där också. Sen när vi kom hem såg jag malin utanför P-huset, undra vem hon väntade på??:P

sen har jag tiitat lite på tv, just nu tiitar jag på Urban legends, ganska bra program


  Jag och Emil jag ser lit ekonstig ut ;P


Sjuk :(

Idag vaknade jag och var täppt, ont ihuvet och feber har nästan inte gjort någonting bara tittat på TV och gjort en logga till en av Fredrikas jobb (hon är ju webb-isigner och jag brukar hjälpa henne) och så har jag gosat med Bussan och Marsvinen. Inte så mycket att skriva om.

Hej så länge....


Städa!!

Skolan suger mne man måste gå dit :(  men det är iaf kul med all kompisar, om inte dom fanns skulle jag lätt inte gå till skolan.

Men iaf, idag är det kort dag :D Då slipper man vara i skolan så länge. Vi slutar efter lunch. Vi hade tråkiga lektioner som vanligt och så hade vi matte prov :( men det gick ganska bra hoppas jag.

Man fick gå när man var klar, jag blev klar ganska snabbt och väntade på Christin och Lea, sen gick vi ner och åt lunch lite senare kom Mirre. Vi pratade om massa saker om olika insidenter, hästar och roliga saker, somnärfel person ringer m.m. kanske inte låter så kul, men det var det. Sen gick jag med Christin och Lea hem och vi fortsatte prata.

När jag kom hem lyssnade jag på Mordet på Orient Expressen och pyssalde med Marsvinen och städade mitt rum ordenligt. Så har jag lekt med Bussan, ska snart gå och äta på Piloten eller Natalie.  


  Små bajsarna :P så söta <3<3


CocaCola

Lea var frisk idag :D

Idag så var det faktiskt ganska kul i skolan idag, jag var med Lea, Christin och Mirre :D
Gick lite senare hemmifrån så jag kom nästan försent :P Det var SO :D Vi fick tillbaka våra Brott/Straff Prov, Det gick Fett bra:D  Sen kollade vi på en tecknad film om Antikens Grekland, den är ganska rolig XD
Det var rast i typ en minut Sen var det NO och vi hade en lite konstig vikarie hon pratde hela tiden. Det var bra för då slapp vi svara på frågorna hon ställde Hon svarde på dom själv XP När lektionen var slut så spelade Christin och Mirre Alfapet och Lea och jag spelade UpWords, det var kul fast Lea vann. Men det gjorde ingenting :) Sen hade vi Tink Fresh, Vi hade Åsa och vi skulle ställa oss i olika hörn beroende på vad vi tyckte. Efter det spelade Lea, Christin, Mirre och jag UpWords. Sen gick vi till gympan, då hade dom andra gått så Matilda fick gå med oss :) Lea, Christin och JAg var inte med på gympan så vi gick hem till Lea, vi har kommit på att vi ska göra en egen låt, Lea har ett progrm på sin dator som man kan sätta in olika instrument så att det blir en låt, sen ska vi skriva text till det, vi åt lunch hos Lea, för det var äcklig mat i skolan. Jag gosade jätte mycket med Boris och Tage :D Sen kollade vi snabbt på Mamma Mia, SKIT BRA FILM
Sen gick vi till skolan och vi skulle ha slöjd Lea och jag fick skynda upp till träslöjden för att inte komma försent. Men vi hann. Först hjälpte jag Lea att borra, sen sandpapprde jag hela lektionen.
Sen var det engelska, vi fick tillbaka våra prov. Sen spelade Lea, Can, Emil och jag spelade alfapet först sen tyckte Can att det blev tråkigt och vi spelade Pichenary (eller hur man stavar) Lea och jag var på lag. Vi var skit bra och hade rätt hela tiden. Men CAn och Emilvar lte dåligare. Sen var lektionen slut och Lea, Christin och jag gick hem.

Sen har jag inte gjort så mycket bara städat lite och pratat med Jonn och fredrika och så har jag lekt med Bussan, Snart ska jag se på Andra Avenyn, hoppas att det int eblir för sårligt.


Kul dag :D

Idag var Lea sjuk :( Hoppas du kommer imorgon Lea!! Krya på dig!!

Idag var det sov morgon :) fösrt gick jag till skolan men hade glömt mina nycklar och fick gå hem igen :P Men kom inte försent som tur var för Roqe är ju alltid sen. Vi kollade på Batman så BORING!! Men vi slapp iaf en lektion kan man säga , vi behövde inte göra något. Matilda, Malin och jag pratade hela tiden. Sen var det svenska, vi gör en pjäs av en grekisk myt, inte så kul men vi gjorde typ ingenting bara pratde om annat. Gissa vad vi hade sen då, jo matee :( gjorde typ ingenting, hjälpte bara christin vi skrattde as mycket :D Efter matten var det Lunch och Christin, Mirre och Jag satt vi samma bord vi skrattde och pratde tills halv för då gick vi till bilden och Mirre fixade sin mapp och Christin fixade till sin bild lite. Sen hade vi musik och spelade vi Just Dance men sen bytte vi låt.

Sen har jag städat mitt rum resten av dagen nu tittar jag på TV.

      Söta Bussan och Jag

Skola

Vi har köpt en Roter idag :D:D Så nu funkar entligen internet på Svarta datorn :)

Skrev inget igår men idag men det hände ingenting var bara sjuk.

Idag har jag varit i skolan och haft skit kul fast killarna är ju lite jobbiga ;)
På Lunchen satt Lea, Christin och jag så länge som vi fick, det var nästan att  mattanten fick köra ut oss ;P Vi hade iaf skit kuloch skrattde hela tiden så Lea fick hicka. Sen fick jag hicka under No lektionen Lite pinsamt :S Marcus L skrattde varje gång jag hickade. Efter skolan så gjorde jag massa läxor :( men man måste ju. Sen hände det inte så mycket mer.

Byebye så länge


Sjuk :(

Idag kunde jag inte åka till stallet för jag är sjuk :( Jag är väldigt förkyld men har int efeber hoppas jag kan åka till stallet imorgon. Det är int ekul att vara hemma och vara förkyld och så jag själv också men Fredrika kommer nog snart.
Har i af alla djuren :)

Rida :D:D m.m.


Åkte bil till stallet idag :D Man fick välja häst så jag valde MAdonna :D <3 Bästa tjejen <3<3 lektionen gick bra faast hon var ganska seg så man fick jobba och så var det inte så rolig lektion heller. För vi hade en jätte konstig rid lärare som sa massa onödiga saker och glömde dom viktiga. Sen galopperade vi jätte kort och i bara ett varv :( Men jag fick iaf rida :)

Sen åkte Fredrika och jag till farsta ochskulle köpa hö men djuraffären var inte öppen så vi åkte till globen istället men där var det inte öppet heller så vi fick åka hem. När vi kom hemså hämmtade vi Pappa, Kent och Pia, För vi skulle äta lunch hos Fredrika :) Så att kent och Pia skulle få se Fredrikas lägenhet innan dom åkte hem. När vi ätit klart så skulle Pappa och jag följ aPia och Kent till rätt spår så att dom kunde åka hem. Sen så sa vi hejdå och åkte hem.

Nu ska jag äta hjedå

Längtar till julen!!!!

Fredag:D

Det är skönt att det är fredag :D

På Bengelskan så spelade vi biljard det var två lag Jag var med Matilda, Malin och Roque. DEt gick ganska dåligt fast vi vann, alla mitt lag var dåliga fast jag fick alla fall in en boll :) och MAlin fick in två :D (fast en gildes inte :( ) Men vi vann ändå för att Alex sköt in den svarta bollen :D Vi fick sluta tidigare och Malin, MAtilda och jag pratde sen kom Fanny.
Sen började Marcus och Can bråka och alla skrattde XD Det såg skit kul ut.

Vi hade ingen SO så istället så hade vi Matte och Utvärdering. Sen var det Lunch först satt jag med Lea, Christin och FAnny, sen kom malin och Matilda då bytte Fanny plats. Lea och Christin skulle till stallet så jag satte mig vid dom andra vi hade roligt. När vi ätit klart gick vi utan för porten och så stog vi där ett tag, Sen började malin och jag lossas bråka XD(vet inte av vilken anledning XD) SEn så tog Matilda Malins väska och Matilda och Fanny sprang in i Matildas port (den är på andra sidan gatan) jag stoppade Malin så hon inte hann ta sin väska och så sprang jag också in i porten XD Malin blev arg och stog och bankade på porten ganska länge, vi tyckte det var jätte kul XD och vi skrattade jätte mycket. Efter ett tag fick hon sin väska och så stängde vi ut henne igen XD sen fick hon komma in och då blev hon jätte arg och skrek då kom matilda på att dom arga grannrna i hennes port kanske hör och blir arga. Så vi gick ut ur porten. Så gick Fanny hem. Men MAlin och jag var kvar Matilda var inne i porten och vi stog utan för och ville ha koden så vi kom in. Men det fick vi inte, Sen började MAtilda med sån här grej att hon är inne i en låda såg skit kul ut. MAlin och jag gick runt och då stog hon där.
Sen kom det någon med tvätt. Så vi gick. Sen väntade MAlin och jag under hennes balkong och efter ett tag så kom hon ut , vi pratde lite om att vara till sammans men Matilda skulle gå till sin pappa och Malin skulle göra något så det gick inte :( Sen gick Malin och jag hem, vi bor ju åt samma håll så vi gick och pratde lite.

Sen hände det inte så mycket mer den härkvällen bara det att MAmma, Pappa , Fredrika och jag spelade spel det var kul :D

Det har varit en rolig dag :D:D Men nu ska jag gå och lägga mig god natt

TOrsdag

Idag har det iaf varit slöjd kul:D:D och såklart massa tråkiga ämnen. 
och så var Mirre sjuk :( Krya på dig!! Hoppas du kommer imorgon :)

Vi hade ju gympa idag :( men mitt lag vann basket matschen :D:D
Efter gympan var dert lunch och då satt Lea,Christin och jag vid några lärare och pratde lite med dom. Vi pratde mest med Ami och Åsa Sen var det slöjd :D och är snart klar med min hylla, skruvade ihop alla delarna Lea hjälpte mig massor och så hjälpte jag Malin att borra, Lite läskigt :S
Efter slöjden var det Engelska och vi skulle läsa och svara på frågor och så skulle man skriva ett vykort på engelska men det gick iaf bra :)

Efter skolan så kollade jag lite på TV, Sen kom Fredrika och Jonn och vi hade kul och pratde. SEn gick Fredrika och jag glass :)

Maccalie

Idag har det varit en ganska tråkig skoldag men vi skrattde väldigt mycket :D Den emda lektionen som var rolig var musiken då spelar vi Just Dance (Lady Gagga) Det var kul :)

En annan rolig sak var att jag satte wtt LHC klistermärke på min bänk (Djolle hatar dom)och Djolle gick knapt nära min bänk :P, för jag räckte upp handen i typ 20 minuter och han kom inte. men skit i det nu

det har inte hänt så mycket bara att jag,Fredrika,Pappa och Maccalie har spelat UpWords(alfapet)

Thumbnail    Jag och Maccalie Vann :D:D
Söt han är <3<3

Kul dag :D

Idag fyller lea år :D:D GRATTIS LEA!!:D:D

Det var tråkigt iskolan idag, men skrattade väldigt mycket ;)

Efter skolan gick jag christin och Lea hem till Lea :D:D vi hade skit kul och skrattdae jätte mycket vi drack varm chokland :) och kollade på Diselråttor och Sjömansmöss :P och pratde om Ni-vet-vem. Sen kom Liv :D med Leas födelsedags pressent :D Lea öppnade presenten direkt, det var ett jätte fint rött schabrak, en söt röd mössa och röda sen-skydd och röda stryk-kappor till Ozzy :D:D Han kommer bli väldigt snygg och väldigt röd ;P

sen kom det en gubbe med en blomma som hade kommit fel :P en amarylis, vet int eom den är fin eller imte :P


Sen hände int eså mycket så ses senare


Måndag igen:(:)

Nu är det måndag igen både roligt och trågit, det är roligt att vara meda lla kopisar och det tråkiga är att helgen är slut.

Idag så var det nog inget spec som hände typ bara att mitt lag på basketen på gympan vann matchen vi hade i slutet på lektionen :D:D
Sen efter gympan var det So ganska kulk faktiskt för jag tycker att Andreas är så bra.  Vi har börjat med ett nytt ämne Antiken:grekland inte lika kul.

Sen så gick vi ner till lunchen det var någon äcklig sås med ris och köttbullar, köttbullarna var iaf så goda att man kunde äta dem.  så Jag lea  christin och mirre åt mackor. Vi sattt till tjugo i , sen gick vi till bilden, vi fick gå in lite före och gjorde inte så mycket Marcus var bara pervers.
På bilden så skulle man skriva vad man ville bli när man blir vuxen och vart man skulle bo och sånt, inte så kul. men bilden man skulle göra på andra sidan blev bra kaninen blev jätte söt :)


Hallå!!

HEJ JAG HAR INTE SKRIVIT PÅ ETT tAG, Opps caps ;P

Igår och idag red jag :D:D
Igår red jag Monte Grey det var skit kul var lite snabb bara :P och han har under bar galopp(H) Det var lite konstigt innan lektionen för jag en annan hade fått samma häst(?) fast det löste sig :) så jag fick Monte :D Fick tilloch med dressyr nacke ett par gånger :D

Idag så red jag igen och fick Acrobat det var en jätte rolig lektion och jag red för Biggan :D:D Vi galopperade jätte mycket:D Han va bara lite seg före galopen :P

Kommit hem nu!!!

Jag är både glad och ledsen att jag är hemmaigrn, för jag längtar ju efter Bussan,Lingon,Virvel, Maccalie, Maya och Amstel. Och så vill jag ju tillbaka till New York, fast New York hade ju vissa svagheter också som t.e.x. att det var väldigt mycket bilar och alla körde som galningar. Men det var ju sammtidigt väldigt fint i New York och höga fina hus, min favvo skyskrapa är Chrysler Bulding, den är nog näst högst tror jag, för Empire state bulding är ju högst, har väldigt många bilder på den :P

Vi bodde väldigt nära Centrel Park och gick iden nästan varje dag, Så såg man jätte många ekorrar jätte söta <3 dom tyckt eom när man gav dom bröd :), Sen så fanns det en miljon duvor iolika färger typ vit och svart spräklig, brun och den vanlig afärgen. Sen skulle det finnas något hundratal Tvättbjörnar men såg inga. Det var jätte fint att gå i parken tidigt på morgonen för då fick man se solen komma upp mellan skyskraporna.

Vårat hotell låg inte "mitt i smeten" utan lite utför, fast man kunde gå till Culumbus Curkel, eller så tog man tunnelbanan(Subway) till Time Squre, Vi åkt eäven ut till Liberty island och tittade på Frihets Guddinan och åkte upp i Top of the Rock (Rocke Feller Center) och kollade på Stans bästa utsikt. Vi kollade även på Ground Zero kanske inte lika kul.

Det är ju så billigt i New York så jag köpte massor snygga kläder :D Skaha på mig några plagg imorgon i skolan :)

Jag tror det var allt Hej så länge skriver mer imorgon (om internet funkar, kan ju int evara helt säker (H)


RSS 2.0