Nice day:)

Idag var det tråkig gympa men slöjden var kul fast jag hann bara göra broderi provet men jag hann klart så jag får forstätta på min kudde nästa gång:) 
Efter skolan så var jag med Matilda :) och vi hade jätte roligt och skrattade och var flummiga :P


Tack Matilda!!<3<3<3

Tack Matilda, för att du hjälpte mig med att fixa min blogg. Den blev så fin :D <3

Har inte skrivit på ett tag fast det hänt saker jag vet :( förlåt, men här kommer en smman fattning.

i lördags så följde jag med Lea till stallet för att Christin skulle tävla på Armani :D När vi kom till stallet så träffade vi Elin däroch hjälpte henne med Norton . han hade precis kommit in från hagen så han var ganska blöt men söt ( det rimmade :P) Det tog ganska lång tid innan första starten så vi gick runt lite i stalelt och hälsade på alla Lea kände.
Sen så började förtsa starten, privat hästarna började (det varbara två stycken) den första var jätte fin och gjorde en annan bana än alla andra, men vi fick applodera försiktikt så han inte blev rädd han var väldigt känslig. Vi såg på nåra ekipage men sen gick vi in till stallet. Det var lång tid kvar tills Christin skulle starta. Så vi gick runt i stallet lite. jag tyckte det var jätte konstigt att Christin inte var något nervös alls. Sen skulle hon äntligen starta, jag tyckte det såg jättebra ut :D och Armani var jätte fin :D Sen kollade vi på Elin också och det gick bra för henne med, men hon red fel en gång, men det var bra endå tycker jag iaf. Sen kom Leas mamma och hämtade oss och så åkte jag hem :) skönt att komma hem jag var jätte trött.
I söndags så red jag ju och jag fick Monte :D:D<3<3 Love him<3<3 Jag var jätteglad, och lektionen gick hur bra som helst den bästa på länge ´faktiskt, men det ända var att galoppen gick inte så bra för Mike var så seg, men när Monte väl fattade galopp så gick det jätte bra, han har underbar galopp<33
I  måndags så var det tråkig skola men efter skolan skulle Lea och jag gå en provapå gång på teater, när vi kom dit så var det inte någon där och vi kom dit typ 20 i och det skulle börja kvart i, men typ 16 i kom alla och vi böjade, det värkade rätt okej och vi helsade på dom tre som hade kommit, två killar och en tjej, sen kom det två killar till och ennu lite senare två killar till, och alla var väldigt flummiga. Teatern vi skulle träna på handlar om något ålderdomshem två ärpersonal och resten gamlingar så händer det massa saker. Men ingen var seriös, det var ganska kul, men jag vet inte om vi ska fortsätta, för gruppen är väldigt konstig, men vi får se, alla är lika gamla som vi eller ett år yngre, men det märks inte, dom är väldigt omogna. och så var det två timmar med man hade sprängade huvudvärk när man kom ut ur lokalen, men lokalen var fin.
I Tisdags hände det inte så mycket tråkig skola och matte prov :'( det gick nog ganska bra hoppas jag, men orkade inte göra det hel hjärtat var så himla trött så kollade jag mest på tv och gosade med djuren och så gjorde jag typ 120 sittaps

Idag så var det tråkig skola men musiken var kul, men spec inte bengelskan, haha rouqe blev skit sur på matilda och mig för vi pratde för mycket och skrattade, efter skolan var jag med Matilda vi hade skit kul och skrattade hela tiden och hon fixade min blogg, jag är så glad. Sen råkade Matilda hälla ut halva paketet med choklad pulver :P gud vad jag skrattade spec när hon skulle sopa upp det och så skvätte det på hennes fot :P förlåt Matilda men lite kul var det iaf. kanske inte låter så kul men irl skulle det vara kul. Sen har jag tränat på engelska glosorna, hoppas vi inte ska ha förhör imorgon.


Jusste Christin kom fema och fick en rosett :D Grattis Christin!!


Hellu

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men, det finns liksom inget att skriva om på vardagarna jag e bara i skolan det händer ingenting, om jag skriver om det kommer inläggen bli korta och tråkiga. Så från och med nu så kommer jag bara skriva om det är något speciellt som hänt eller nåt.

Suck!

inte skrivit på ett tag för i skolan händer det inte mycket utöver det vanliga och jag har gjort så himla mycket hela helgen aldeles slut. 
börjar från i ferdags eftermidag, då kom Fredrika och Jenny :D Vi lagade middag, kyckling wok med ris och coscos. Det blev jätte gott :D Sen åkye vi t-bana hem t. fredrika, jenny åkte hem till sig. Fredrika  och jag såg på let´s dance, somtur var åkte inte kitty eller nicke ut, dom jg hejar på :) Det var Linda som åkte ut.
Sen sov jag över hos fredrika och nästa dag åkte vi till Ulf och Janika :D Vi körde simgstar och Buzz :D dom har köpt abba skivan :D  Så vi sjöng jätte mycket :) Jag vann hela tiden. På Buzz vann jag två gånger när jag var El Hefe XD När jag var Over lord och nörden så  förlorade jag nästan först.
Vi hade jätte kul och prtade en massa.
vi nio åkte mamma, pappaoch jag hem, jag somnade nästan direkt närjag kom hem.
Idag red jag :D fick maxima det gick bra, hon var bara lite het i galoppen, men det gick bra, sen åkte jag hem och så åkte jag och fredrika till jaquline, hon bor äna borta i nockeby, det tog tid att åka,hon hade en jätte söt katt :) en burma som bara var fem månader, han heter igge :) han var jätte lekfull, sen åkte vi tre till hötorget och gick runt lite och kollade i affärer men köpte inget. Ingen av oss hade pengar.
Nu är jag så jävla trött så jag vill bara sova, ska nog göra det snart.

Imorgon börjar skolan :(


AA

Andra dagen idag, det var kul, fast bara om man tänker om lektionerna så var det bara musiken som var kul. Vi skulle komma på en låt själva det gick inge bra utom i slutet så kom vi på en konstig text XD vet inte om vi ska använda den.
Sen var det Bengelska :( men det blev roligare än vad jag trodde, för vi skulle gå ner i data salen och skulle hitta en bild och hitta på en historia och ta den värkliga historien, så skulle dom andra gissa vilken som var sann. Men vi satt mest och snackade men vi hittade en bild, på en båt.
Sen fick vi veta vad Djolles flickvän heter :P så skrev vi det över hela tavlan ;) det tyckte vi var kul ;)
Idag slutade vi kl. 12 :)  Jag kollade typ på tv hela dagen :) 


Jag är så glad igår började AA igen :D:D <3 I love it so mutch <3


Skol start!!

Första skoldagen i år, både jobigt och kul, det började med engelska och vi har fått en ny lärare hon heter sara och värkar bra :) Vi pressenterade oss på engelska :( det gick inte bra för mig iaf. Efter det hade vi So och vi kollade på svts årskrönika, det var inte kul!
Vi skulle ha läxförhör men Kjell och Djolle pratade bara så vi slapp göra något ;) skönt, SEn hade vi svenska med sara, vi skulle skriva om stockholm, det tog lång tid för mig att komma på någotting men sen skrev jag lite iaf. Sen var det lunch och det var någon konstig lax som inte var god, sen var det någon konstig sås, blää! Så vi åt sallad och mackor :)
Vi hade jätte roligt och pratade om allt möjligt.
På matten så hade tydligen Marcus och Danne fått för sig att jag va ihop med någon som hette Dan och Micke, Dan finns inte ens och Micke och jag är bara kompisar. 
Sen vardet skit tråkigt på Non vi pratade bara om massa olika grundämne. 
När vi skulle gå hem så var det någon liten jävel som hade satt på brandlarmet, asså gud hur orkar man, men ingen brydde sig och gick hem. 


  

Skolan börjar imorgon:'(

Usch,skolan börjar imorgon :( fast man får ju träffa alla kompisar igen :) och se hur mycket dom har förändrats :) (fast man har ju inte hunjit förändrats så mycket på bara tre veckor) Men det har varit ett kuligt lov och det har hänt mycket oväntande saker ;) 
Inte skrivit på några dagar men får berätta i korthet, igentligen har det inte hänt så mycket men endå. Jag har sovit över hos fredrika, vi hade jätte roligt, åktetill henne typ halv nio, mamma ba men klarar du verkligen att åka t-bana aldeles själv till s:t  eriksplan, jag ba men ja, det är inte långt och kl är bara halv nio.
Mamma fyllde ju typ 53 år den 11 så vi firade henne :) Ulf och jannika kom och vi åt tårta ochs ådär, sen plattade jag janikkas hår det blev faktiskt ganska bra men jag tycker hon är finare i lockigt :)
På kvällen kom Jenny och åt middag med oss, fredrika och hon hade tränat innan :) Ska träffa henne på fredag igen :)
Jag red ju också skit kul fick finaste Robin :) <3 Det gick jätte bra utom i galloppen för vi var påvolterna och då var det en som hade silver och han skrittade hela tiden och stoppade upp allt och inte nog med det, ,madonna, pralin och emil var också med och gissa hur det gick, jo pralin och madonna blev sura på varandra och emil och robin blev sura på varandra. men lite galopp fick jag fram iaf :)

En Tanke :D (en bra tanke)

jag vet precis hur mitt rum ska se ut :D om jag får bestämma såklart. men jag ska göra så endå fast om jag inte får XD

Jag ska få en loft säng och så ställer jag skrivbordet under sängen(så kan jag använda det), så flyttar jag marsvinen till väggen (iställetför vid fönstret),sen ställer jag bokhyllan brevidsängen så når jag böckerna när jag är isängen, kommer ju va isamma höjd, jag skruvar nog ner hyllorna och kanske sätter upp dom över skrivbordet om det får plats och så flyttar jag byrån till den andra väggen brevid marsvinsburen och så vill jag ju såklart tapetsera om :D, men om inte mammaoch pappa går med på det får jag väll göra det själv ;P (jag är helt seriös) det gör ju inget om det blir lite snett XD det blir nog bara coolt, industri disign :P
Jag ska få ny lampa och nya gardiner hoppas jag.

Här är lite bilder på mitt rum som det ser ut nu:( fastbilderna är från ganska längesen men jag har inte ändrat mitt rum så mycket)



Nu när ni sett hur fult mitt rum är så förstår ni nog att jag vill göra om det och ränsa ut allt gammalt skräp!!

Bye från mig så länge :)

Hellu!!

Hr inte skrivit på mer en än vecka för att, jag har ju varit i borlänge, sofie har varit här och vi har haft så himla kul så att jag inte hunnit skriva :D och så har jag varit hos mormor ( kom hem igår) och idag var jag hos lea.
Jag får väll helt engkelt börja skriva från i freddags borde det bli :P Vet inte ens vilken dag det är idag :P

Borlänge:
Där träffade jag Liv, Olle, Eva, farmor och Sofie :D och fick julklappar, dom från farmor var väldigt konstiga ett pussel som pappa hade när han var liten och några gamla anända kritor.
Jag lekte med Liv, men hon är ganska jobbig men rolig. Olle är så söt <3
På tisdagen åkt evi hem och fick ta med oss Sofie hem :D:D

Stockholm:
Det var skit kul på ny års afton, speciellt när Sofie och jag ringde till Danne :) och så pratade vi med hans fulla kompisar (han var också full) Dom bara snackade om massa saker :P Vill inte gå in på detaljer :P Sen kollade vi på alla fin afyverkerier :D
Vi åkt etill stan, men alla affärer var stängda så vi åkte tunnelbana lit evar  som helst, men steg int eav och så pratade vi med danne, sen åkte vi till fredrika och sov över där :D Nästa dag åkt evi till stan och shoppade jätte mycket, jag köpte en puma jacka, ett par skit snygga skor ;) två Bhar och en platt tång. Sofie köpte också lika dana skor som jag :) och så köpt ehon lit eandra saker :)  När vi kom hem tog vi massa kort på oss :) På lördagen kom Ulf och Jannika och hade med sig en jätte god paj :) På söndagen hämtade Ulf och Janika Sofie för hon skulle åka hem :( men hon sak komma på sport lovet :D Samma dag åkt ejag och min familj till lindköping.

Lind köping:
Då hälsade jag på mormor :D och fick femhundr akronor :D ( julklapps pengar) Sen åkte vi till en loppis, fan var stort det var alldså, dom hade värkligen allt, jag köpte två as fina skålar och två svan tavlor :) dom var jätte fina :) Sen spelade jag fia med fredrika och mormor, med 18 pjäser var :P Detär skit kull att köra fast fredrika vinner nästan alltid :) Sen åkte vi hem och det blev väsrsta snöstormen så man såg nästan ingenting.

Idag har jag varit med Lea och liv och spelat Sing star Och giutar hero Wold tour Det var jätte kul Lea hade Abba och 
90´s  Abba skivan var roligast, sen kollade vi på film och gosade med katterna ;) Mysigt!!
Sen tyckte liv att  det var så orettvist att vi slutade så tidigt alla dagar i veckan. Men så räknade vi ut hur många timmar i veckan som vi gick i skolan, Jag och lea gåår 40 timmar och liv 25 timmar, jag ba hallå det kan inte stämma!! Men det kan ju vara fel men leas pappa borde ju ha rätt, han räknade ju ut det. sen kollade jag på när liv och malte spelade något konstigt tv spel man skulle skjut asönder massa saker typ. 
sen så gick liv och jag hem till sammans hon hade skidor, så jag fick nästan springa :P 

               
gos med en söt häst :D     Liv <33                                Olle<33                            jag och Olle :D        Jag och Sofie<33

       
Sofie älskar dig <33          Pratar med Danne:D      Ego bild :P                 friserat marsvin <33




RSS 2.0