Stan idag

Idag åkte vi till stan jag och sofie, vi gick av vid medborgar platsen :) och så gick vi bort till gul och blå och skrapan men vi kpte inget jag har ju inga pengar:( bara typ 40kr, seb gick vi bort till inter sport och där köpte sofie en skit snygg adidas tröja utan dragkedja. Hon blev skit glad och var glad resten av dan :) sen gick vi ner ti  tunnelbanan och vi åkte typ ut till nånstans efter alvik iaf och så satt vi och vänta på skarpnäcks tåget och nä vi satt där så hade vi fötterna på saättena mittimot och lyssna på musik då komdet en sur tant och sa ni får väll bete er så fina som ni ser ut. Vi ba hur orkar hon men vi satt som man ska tills hon gick av för honsatt såklart nära oss.
och nu har vi kommit hem och det va skit kul i stan fast vi inte hade så mycket pengar.

 fan va kul vi har aldså vi e lite fula men iaf det e en rolig bild XD Love you Sofie<333

Slappdag

Igår hände det inte så mycket, men vi var ute på skogs promenad me mamma det va ganska kul faktiskt, sen slappa vi vid datorn hela dagen och såg på andra avenyn:)
Idag ska vi nog åka till stan och kanske gå på bio:) Vi har precis vaknat :P det e skönt att sova, men vi var uppe till typ ett i natt och chatta med nån somm hette felix :P Han va rolig att prata me, han va typ från skåne lr nåt, kommer inte ihåg va han sa:P

Inte den bästa dagen

Idag åkte jag och sofie till skanstull, vi gick till igor sport och jag körte en röd adidas tröja :) den e skit fin ;)
Sen tog mina pengar slut ;P Så vi gick ti bankomaten, fast det blev något konstigt så vi fick inte ut några pengar, vi fatta ingenting först. Så vi ringde först Peter och sen mamma. Vi gick in i massa affärer och så men köte inget för vi hade ju inga pengar :( Sen åkte vi hem. Vi ahde skit kul fast det va nåra läskiga killar på tunnelbanan som började prata med oss typ var finns Bagga vart ligger bagga jag vill veta vart bagga ligger, ligger det i sverige är ni från sverige så vi bytte plats och gick lite längre ifrån dom och dom satt och kollade på oss hela vägen ti skarpnäck, men vi orkade inte gå upp så vi gick över perongen och satte oss i det andra tåget ;P Vid medborgarplatsen gick vi av och vänta på skarpnäcks tåget och då passa vi på att köpa lite godis ur atomaten, sofie tycker det e så jävla coolt.
Sen åkte vi hem och det har inte hänt så myccket mer idag mest sutti vid datorn och så typ.


Najs

Idag har det varit en rolig dag med Sofie :D<33 Love you Sofie<33
Vi fick gå upp tidigt tidigt och åka tillstallet, vi träffa Tohmas vid t-banan han ville tydligen såååååå gärna följa me tillstallet så vi ba visst. Vi var bara 8 somskulle rida, skönt när man e så få i ridhuset.
Jag fick rida Nislanka :O :D Jag blev förvånad och glad hon går ju aldri i våran ridgrupp, men det va tur att jag fick rida henne, hon e väldig stark och het man måste värkligen vara bestämd, annars springe hon bara iväg med en.
Idag var det ju något nytt med snö så hästarna va extra uppspelta och galna. När vi skulle fatta galopp så blev acro och Nisse helt galna och skena och skena. Sen bytte vi varv och då började det ogen för krut sprka bakut in i väggen, så då blev Nisse så rädd så hhon galopperade jätte länge sen så travade hon ännu längre det gick värkligen inte att få stopp  på henne, sen va hon på G rästten av lektionen och rykte till vid varminsta ljud, vi skulle göra skänkelvikningar också men det gick inte så bra för hon skulle ju öka farten istället. Men det va iaf en lyckad lektion :D <333 Love you Nisse
Sen åkte vi hem och så åkte vi till Ulf och Jannika vi fick se på deras radhus :) det fanns inte så mycket att se på för dom håller ju på att renovera så det e ju inga möbler någonstans.
Vi åkte hem fick låna deras bil ;) Resten av dagen hade sofie och jag skit kul :D<3
Nu ska jag sova Shauu

Snart...

Snart kommer Sofie <3333 Vi kommer ha super kul :D
Idag har jag städat klart mitt rum och dammsugigt så det ska bli så rent som möjligt tills sofie kommer <33
Hon kommer in till stationen 16.15 :D Sen ska vi åka till Ulf och Jannikas nya radhus.
Men nu ska jag äta lunch Hej så länge, kommer nog skriva ett till inlägg sen ikväll :)

Happy :D

igår skrev jag inge hade inte tid. men igår hände inte så mycket mer än att jag tog håk i öronen :D:D:D Det blev ljusblåa örhängen :) Får byta 2 april, det är ett tag kvar :p
Idag var det roligt i skolan mestadels iaf, alla märkte att jag hade hål i öronen men malin matilda och fanny var lite sega :P Sen gjorde matilda en inbakad fläta oå mig det blev jätte fint :)
Sista lektonen var det matte prov :( det gick jätte dåligt hoppas iaf jag får vg.  Sen gick jag ner med Ebba och Fanny och åt typ resten gick hem. Det var chiken nuggets ganska gott. Vi satt och pratade och så kom sara och satte sig med oss.

Nu måste jag städa mitt rum så det blir rent tills Sofie kommer :) Det ska bli super kul :)

Unhappy!!

Det va en kort men tråkig och vanlig dag i skolan, men vi sluta 12 och det va bra gick hem direkt orkade inte va kvar i skolan. Efter  skolan har jag tittat på tv och gosat med djuren. Det har inte hänt  så mycket mer sk abara vara själv hemma tills typ hlv tolv inatt då kommer pappa hem.


Globen:D

Idag var det en tråjig dag i skolan men skatta ganskak mycket som vanligt, men efter skolan så åkte jag till Globen med Wera lr Eriksson Globe som den heter nu skit fult. Men jag kallar den fortfarande Globen. Vi hade skit kul, vi gick mest runt och flummade,skrattade och pratade om allt möjligt :D Vi gick inte in i så många affärer, men vi var inne på HM och kollade på massa kläder :) det va kul. Vi fikade också :) det va gott cola och choklad kaka, Mums :)

Det va så jävla kul, vi måste verkligen göra om <333333333333:D:D


Hello

Har inte skrivit sen i Fredas så jag får börja med Lördag, i Lördas så hände inte så mycket jag va bara väldigt tröt sen i Fredas. Det va så kul.
I Söndas så red jag fick Silver Dream, eller Sega/Sura Silver ;P  Det gick ganska bra han var bara väldigt seg och ville inte göra skänkelvikning.
Sen åkte jag hem, sen gick pappa och på en promenad.
I dag så var det skola :(  fast dan gick ganska snabbt efter skolan har det inte hänt nåt som e intresssant att skriva om.




Fest!!

Förlåt att jag inte skrev nåt igår om festen, men jag va så himla trött orkade knappt se vem som åkte ut i let´s dance, men det var Kitty:( hejade på henne.

Men iaf nu ska jag skriva om festen :) Pappa och jag hade lite svårt att hitta dit, menvi såg Rebecka och ehnnes mamma och dom stog och frågade en kille sen körde vi efter dom och så hittade vi rätt vi kom lite för tidigt och dom hde inte blivit klara ännu så vi fick vänta.
När det började så hade två inte kommit men vi började äta , det var pizza :) mums :) Sen kom dom andra, när vi ätit färdigt och pratat mycket. Sen var det tips promenad vi var två lag, mitt lag var bäst :D och vi vann. Man fick välja ett pris, jag valde en rykt borste :)  Sen fick vi byta presenter, Jag fick Olivias present en hovkrats och en bett nyckel ring och Wera fick min och hon blev jäte glad :) Jag skull eockså blivit glad om jag fick min prestent.  Sen så körde vi enn grej man fick en bokstav och så skulle men komma på ett namn, en stad, en häst i stallet, en affär och en artist på den bokstaven. Det gick inte så bra för mig, men det gjorde ingen ting för det var roligt och vi skrattade mycket :) Sen sprang vi ett varv runt  ett varv runt gården och vi jag kom trea. Sen körde vi Hjärter dam jag vann ingen gång men det var kul än då :) Sen körde vi hela havet storma och jag kom tvåa en gång och trea en gång och åkte ut föst en gång :) Sen körde vi dans stopp, jag e inge bra på att dansa, fast jag vann endå:P för Wera va mig sista gången :) Sen kom Mamma och vi åkte hem och kollade på Hjälp och det sista på let´s dance.

jag hade skit kul på festen och ångrar inte att jag gick dit :D det va super kul!!!

Fest snart :D

Tack för att ni hjälpte mig att bestämma vad jag skulle ha på mig idag på festen :D<33 Det blir den blåa tunikan och det lilla hjärt halsbandet :D (se inlägget nedan)

Idag har det varit en rolig dag och mycket skratt :D som det brukar vara <3 Vi hade ingen B-eng :D Det var bra! Vi hade det för att några killar hade ritat hak-korss, H.H 88 och Niklas<3José. Sen skulle vi på SO:n  prata om vad hak-kors står för och vad som hände under andra väldskriget. Det va inge kul, sen hade vi matte men vi pratade mest :P Sen var det utvärdering men det hade vi inte istället pratade Djole bara om våran matte läxa. Sen var det lunch och det fanns inga lediga bord så vi satt med lärarna och pratade om massa saker :) tills typ 20 i 1 sen gick vi upp och hämtade våra saker och så gick vi. På skol gården såg vi att det va en is-backe så vi åkte lite där :P det var kul och vi skrattade as mycket sen gick jag hem och nu ska snart Fredrika och jag åka till hennes lägenhet och hämta lite saker.

Sen i kväll blir det ju fest:D det ska bli super kul :D<33


Hjälp Mig!!

Någon måste hjälpa mig jag kan inte bestämma mig för vilka kläder och smycken jag ska ha imorgon, så ni får säga vad ni tycker passar.




Hej

Idag så har det varit en ganska vanlig dag :)
Första lektionen: So och vi kollade på en film som handlade om Romarriket, sen var det No och först så pratade Djole  skit mycke, sen gick vi ner till data salen, vi arbetar ju om luft, jag e med Christin :) Det blev inte så mycket gjort vi pratade mest. Sen va Christin och jag tvungna att gå upp och göra rent våra bänkar, för vi hade ritat för mycket på dom. När det var klart så gick vi ner till mat salen och lyssnade på en gubbe när han pratade om Elevsskyddsombudet, typ. Sen skulle vi ha gympa men det gick inte för Kjell var inte i skolan, så vi fick ett uppgift att gå till ett kryss på en karta och rita av omgivningen där. Jag var med Ebba,Fanny och Malin, vi skulle gå till kanin parken, men innan vi började så åkte vi skridskor, på planen där(fast utan skridskor då). Vi hade skit kul :D sen när vi åkt klart, så halkade typ malin och slog sin arm i min haka och så skrattade vi as mycket. Sen började vi teckna ( vi hade fått kolkrita), min första blev ganska bra och alla ba åhhh, va fin. Men sen blev det för kalt så vi tog kort och gick in i Fannys port och satte oss i trappan.Där gjorde jag en till bild som också blev bra. Vi hade jätte kul och skrattade och busringde till, Danne och Tomas m.m. När alla var klara så gick vi tillbaka till skolan och åt lunch, men innan gick vi upp med våra saker och då snubblade jag och slog i knät i ett trappsteg och gud vad Malin skrattde XD hon skrattade så mycket att hon inte kunde gå så hon satt i trapppan och skrattade. Sen åt vi lunch det va ingen god mat, det va typ Kalops. Så jag åt bara sallad och mackor. Sen kom Lea och satte sig vid oss och vi pratade mycket. Sen gick vi uppoch väntade tills klockan va typ 1 gick Lea och jag ner till syslöjden. Jag forsatte med min lappkudde och den blir nog ganska bra iaf. Jag fick hjälpa Malin så gott jag kunde, hon stickar en socka och det va lite konstigt men det blir nog jätte bra :) Sen hade vi engelska och vi hade nåt förhör, men jag hade bara sett glosorna men inte tränat, men det gick nog bra tror jag. Sen läste vi I takket lyser stjärnorna, Sen va skoldagen entligen slut och jag gick hem. Ska typ sova e jätte trött
Men sen vid sex kommer Fredrika :) så då måste jag va vaken :P

Skola, Farsta,Film

Idag har de varit en bra dag, skolan va kul för de var kort dag slutade efter lunch :) och sen nhar vi ju skrattat hela dagen:)
Efter skolan så åkte jag till Farsta, jag gick in i ganska många affärer och provade kläder men köpte inga. Men jag köpte en sak till Sandra (kan ju inte säga vad det e hon läser ju min blogg), tre saker tills på fredag (kan intee säga vad de e heller) och så köpte jag en film som heter Flood. Sen åkte jag hem, när jag klivit av bussen möter jag Åsa-Hanna ute och går med Daisy och Asta, Åsa-Hanna känner inte igen mig direkt men det gör såklart Daisy och Asta, vi pratade och gosade ett tag, sen gick jag hem och såg filmen Flood, den var bra och det hände mycket, den var inte så läskig som man skulle kunnat tro. et handlar om att det kommer in en stor flod våg över London och så händer det massa saker, vill ju inte avslöja för mycket om nån ska se den:P

men nu måste jag gå ska äta nu, Bye

Sjuk idag åxå :(

Idag e jag sjuk igen :( JAg hatar att vara sjuk de e tråkigt. Idag har jag inte gjort så mycket, bara tittat på tv och suttit vid datorn. men jag kommer till skolan imorgon :) de e bra ( fast skolane ju inge kul, men kompisarna)

Idag e de äntligen andra avenyn igen :) ska se på de snart :)

Men nu ska jag duscha hej svejs


Sjuk :(

Idag e jag hemma och e sjuk :( Jag har skit tråkigt, men jag smsar med Wera som också e sjuk, de e faligt att hoppa med klump hästar man blir sjuk av dom :P för Wera red Rocky också ganska klumpig :P Jag vet inte om jag kan komma till skolan imorgon men vi får se. 

GRATTIS på namnsdagen FANNY!!!:D

Hppning:D<33

Ida e de sönda och jag har precis kommit hem från ridningen, jag fick rida Graham :D<3333 och vi skulle hoppa så först byggde vi hinder, sen gick vi in iridhuset och satt upp. Graham var lite seg och vägrade en gång och han e en liten klump:P när det gäller hoppning, men han var bra han måste ha lite mer kntroll på sina ben:P annars skulle han va jätte bra hopp häst, vi hoppade studs och de va skit kul ingen ramlade av :) de va bra tycker jag.


På filmen e han inte så klumpig

Morgon

jag har inte kunnat sov så länge vaknade 08.33 fast jag somande typ 2. jag e skit trött och har bara suttit framför datorn. Vet inte om jag orkar göra något vettigt kanske städa lite i mitt rum eller läsa boken i taket lyser stjärnorne den bken e bra:) I morgon ska jag iaf rida :D det blir nog skit roligt, hoppas vi ska träna mer på skänkelvikning eller hoppa, för de e kul:D Men de blir ju säkert kul om de bara e en vanlig lektion också, huvudsaken e att man får rida :D
Dom hästarna jag helst vill ha e: Miken, för det va jätte länge sen jag red honom Madonna, för jag vill se om hon e bra på skänkelvikning och för att hon e bäst Robin, för han e bäst och för att de va längsesen jag red honom


Superglad:D

Jag e värkligen super glad, för en massa saker, en sak e att de en fredag och inge mer skola på hela den här veckan:D

De va en rolig dag i dag, vi skrattade jätte mycket idag :D De var skit kul:D Sen har de väll inte hänt så mycket mer, idag ska jag ta det lugnt och titta på let´s dance och så.


Hej!!

Idag ahde vi skit kul på engelska lektionen, vi skrattade hela tiden :D det var skit kul:D De har också varit slöjd och de var kul, Ebbas förkläde är skit fint, men min kudde blir nog inge fin men jag kan ju ge bort den till någon. Och lea ska göra något coolt och orginellt som hon alltid gör, hon kommer alltid på massa idéer, det tycker jag e bra. De har också varit gympa, de var inte så kul. Sen har det bara varit tråkiga ämnen.
Men imorgon e det fredag :D Jag älskar fredagar!!

Det har inte varit så kul den här veckan för att Mirre har varit i Polen hela veckan, Fanny har varit sjuk och idag var Malin sjuk när Fanny var frisk.


Tråk

Tråkig vanlig tisdag med tråkig alektioner och de hände typ inge kul, jo när vi va i data salen va de kul, vi skrattade hela tiden :D de va najs:D Men annars va de bara tråkigt. Det finns inge mer å skriva, de ända att se ifram imot e att andraavenyn e idag och fredrika ska komma senare idag.


Rida:D

I ferdas och lördas hände det inge jag var bara sjuk :( så jag kunde int egå på skötar mötet.

men idag skulle jag rida :D:D jag fick Graham :D<3333 Jag blev jätte glad, han var bara lite seg annars gick hela lektionen skit bra. Och det speciella med den här lektionen var att vi fick öva på skänkel vikningar:D Det var inte det lättaste men jag klarade det jätte bra, om jag får säga det sjäv. Paula sa också att det var bra :) Vi glopperadei typ tio minuter för att hon på Silver hade himla problem.

men om någon kan säga hur man lägger upp filmer, så vill jag gärna att ni säger hur man gör, för då kan jag lägga upp filmen när jag gör skänkel vikning och när jag rider voltige :D<3


RSS 2.0